Werkend

Menu

Vind de baan die past bij jouw skills

Veranderingen in de bouw: weinig vacatures, veel vacatures. Weinig werk, veel te veel werk. Van traditionele bouw naar meer duurzame bouw. Het werken in de bouw verandert snel en continu.

Wil jij ervoor zorgen dat je kunt meebewegen met al die veranderingen? Of denk je er zelfs weleens aan om van baan te veranderen? Blijf jezelf dan ontwikkelen! Niet alleen bouwtechnisch, maar ook ten aanzien van je persoonlijke vaardigheden. Maar hoe dan? En waar dan?

Ontwikkel je skills

Diploma’s, werkervaring, daar wordt meestal naar gekeken bij bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek. Echter het gaat om zoveel meer, daar weet jij als medewerker in de bouw alles van.

Met onze bouwstenen, wij noemen ze bouwtools, kijken we daarom juist naar:

  • Jouw competenties, wie ben jij en wat kun jij allemaal, dus buiten je ervaring en opleiding
  • Jouw motivatie, wat zorgt ervoor dat jij in beweging komt
  • Jouw drijfveren, wat vind jij belangrijk
  • Jouw thuissituatie, hoe ziet die eruit, dit noemen wij Levensfase Bewuste Intake.

Alle informatie uit onze bouwtools, verzamel je in jouw eigen bouw-paspoort, jouw Bouwstart.

Lees verderSluit

opleidingen

En dan? In jouw Bouwstart kun je zien welke skills je al hebt, maar ook waar jij mee aan de slag zou kunnen gaan. Misschien een aanvullende training of opleiding om je bouwtechnische verder te specialiseren. Of volg een training om je persoonlijke vaardigheden te verbeteren. Dit kan echt van alles zijn!

Transitiehuis Gelderland biedt jou de kans om jezelf een Leven Lang te Ontwikkelen! We hebben diverse, gratis bouwstenen ontwikkeld, waarmee je kunt onderzoeken welke vaardigheden jij hebt en wat jij daar allemaal mee zou kunnen. Maar ook maken we voor jou inzichtelijk wat je nog meer zou kunnen bereiken met bijvoorbeeld een aanvullende opleiding of training.