Werkgevers

Menu

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het werken in de bouw verandert snel en continu. Maar één ding is zeker, in de bouw is nu en in de toekomst genoeg werk. Maar werken in de bouw kan niet iedereen. En het werk verandert ook.

Binnen het Transitiehuis Gelderland kunnen werkzoekenden ontdekken of ze wel geschikt zijn voor de bouw. Werkenden krijgen de kans om zichzelf een Leven Lang te Ontwikkelen, zodat ze mee kunnen komen met de snelle en continue veranderingen in de sectoren bouw, installatie en elektrotechniek.

In onze digitale Werkvloer verzamelen we alle regionale vacatures in de sectoren bouw, installatie en elektrotechniek. Heb jij ook een vacature, meld ‘m gratis aan! Ook kun je hier op zoek gaan naar een passende medewerker.

Maar wij kunnen ook voor jou op zoek gaan naar een passende medewerker.

Bouwskills onderzoeken met onze bouwtools

De bouwskills van een zij-instromer onderzoeken wij met onze bouwtools. Daarbij kijken we verder dan opleiding en ervaring. Met onze bouwtools kijken we naar:

  • Competenties, wie ben jij en wat kun jij allemaal, dus buiten je ervaring en opleiding
  • Motivatie, wat zorgt ervoor dat jij in beweging komt
  • Drijfveren, wat vind jij belangrijk
  • Thuissituatie, hoe ziet die eruit, dit noemen wij Levensfase Bewuste Intake.

Diploma’s, werkervaring, daar wordt meestal naar gekeken bij bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek. Echter het gaat om zoveel meer, daar weet jij als werkgever alles van. De competenties, motivatie en drijfveren zijn veel belangrijker

De arbeidsmarkt is volop in beweging

Luisteren naar de werkgevers en andere landelijke en regionale partners die actief zijn binnen de sectoren bouw, elektrotechniek en installatie, vinden wij heel erg belangrijk. We kunnen zelfs niet zonder. Dus sluit je bij ons aan en ga in gesprek met ons.

Als werkgever kun je daarnaast ook gratis gebruik van de mogelijkheden die Transitiehuis Gelderland jou biedt voor het vinden van de juiste medewerkers. Denk aan:

  • Leren en werken – leermeester
  • Competentiegericht management
  • De Werkvloer – vacatures plaatsen en werving

We werken al samen met diverse partners. Meld je ook aan en maak gratis gebruik van alle mogelijkheden die wij jou als werkgever kunnen bieden en nog bezig zijn om te ontwikkelen. Laten we er samen voor zorgen dat we de sector toekomstbestendig en interessanter maken! Doe je ook mee?

Leren en Werken

Werken in de bouw gaat niet zonder het leren op de werkvloer. Jij weet als werkgever precies wat ervoor nodig is om aan de slag te kunnen in onze sector.

Daarom zijn wij altijd op zoek naar leerwerkplekken voor onze leerling-werknemers. Heb je plek voor een van onze leerling-werknemers? Meld het ons. Wij gaan voor jou op zoek naar de juiste medewerker met de juiste bouwskills, die past bij jou als werkgever, als leermeester. Hiervoor zijn ook verschillende subisdie- en financieringsmogelijkheden beschikbaar, klik hier voor meer informatie.

Competentiemanagement

Of je geschikt bent om in de bouw, elektrotechniek of installatie te werken, wordt niet bepaald door een opleiding. Of je de juiste bouwskills hebt, dat is veel belangrijker.

Als een medewerker op de juiste plek zit, heb je als werkgever een zeer gemotiveerde medewerker. De juiste plek is de baan met bijbehorende werkomgeving, waarin iemand wordt gemotiveerd en zijn drijfveren en talenten volledig worden benut.

Om te bepalen of iemand geschikt voor het werken in de bouwsector, kijken we met onze bouwtools naar: motivatie, drijfveren, de thuissituatie en niet te vergeten de competenties, dus buiten de opgedane ervaring en opleiding.

 

Lees verderSluit