Werkzoekend

Menu

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Één ding is zeker, in de bouw is nu en in de toekomst genoeg werk. Maar werken in de bouw kan niet iedereen. Het vraagt specifieke vaardigheden, ook wel skills genoemd. Denk jij weleens: “Past een baan in de bouwsector bij mij? Kan ik dat wel? Hoe kom ik daarachter?”. Ontdek het met onze gratis bouwstenen!

Hoe werkt Transitiehuis Gelderland precies?

Binnen Transitiehuis Gelderland hebben we diverse bouwtools, waarmee je kunt onderzoeken of jij de juiste bouwskills hebt. Ook geven we je advies over welke banen in de bouw dan het beste bij jou passen. En misschien nog wel belangrijker, we kunnen je ook begeleiden naar die baan. Dat kan door het volgen van een opleiding, maar ook door het bieden van een leerwerkplek

Lees verderSluit

Geschikt?

Diploma’s, werkervaring, daar wordt meestal naar gekeken bij bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek. Om te ontdekken of jij geschikt bent voor het werken in de bouw, is dit, wat ons betreft, het minst belangrijk. Met onze bouwstenen, wij noemen ze bouwtools, kijken we juist naar:

  • Jouw competenties, wie ben jij en wat kun jij allemaal, dus buiten je ervaring en opleiding
  • Jouw motivatie, wat zorgt ervoor dat jij in beweging komt
  • Jouw drijfveren, wat vind jij belangrijk
  • Jouw thuissituatie, hoe ziet die eruit, dit noemen wij Levensfase Bewuste Intake.

Bekijk met onze Bouwtools of jij geschikt bent

Maak gebruik van onze gratis bouwtools om te ontdekken waar jouw ontwikkelkansen liggen. Alle onderzochte informatie uit deze tools, verzamel je in jouw eigen bouw-paspoort, jouw Bouwstart.

Op de hoogte blijven?
Meld je aan voor de nieuwsbrief!